Afvallen met Momentum

Sinds vorig jaar is ook een in België populaire lifestyle coach begonnen met het aanbieden van een afslankprogramma, gebaseerd op het Momentum dieet. Dit dieet programma is hetzelfde als het hier te bestellen Momentumkuur afslankprogramma, alleen dan onder begeleiding van een bekende naam.

U ziet, de Momentum kuur wordt steeds populairder, omdat het gezond afslanken met het Momentum dieet werkt. Dat er nu steeds meer lifestyle coaches met de Momentumkuur gaan werken, zegt wat over de afslank resultaten wat veel voorgangers voor u hebben ervaren met het Momentum dieet.

 

Bestel direct hetzelfde Momentum afslankprogramma als lifestyle coaches gebruiken.

 

Afslanken onder begeleiding van lifestyle coach

Veel mensen willen graag afvallen met Momentum, alleen sommigen twijfelen erbij of ze bij het afvallen begeleiding nodig hebben. In het geval van een Momentum dieet in België zult u begeleid worden door een bekende lifestyle coach. Bij ons op afslankkuur.info krijgt u vergelijkbare begeleiding, maar kost het minder omdat wij geen 'bekende naam' als coach hebben. Ons telefoonnummer is te allen tijde te bereiken voor als u even hulp nodig heeft bij het afvallen of als u vragen heeft over de kuur, de werking, recepten of of u bepaalde ingrediënten wel mag gebruiken. Onze afslank coach helpt u te allen tijde om af te vallen of om uw vraag te beantwoorden.

Verschil dieet en Afslankkuur.info dieet

Het verschil zit in 2 belangrijke zaken, namelijk prijs van het Belgische dieet ten opzichte van prijs Momentumdieet op Afslankkuur.info, en daarnaast ook de persoon van wie u coaching ontvangt met daarbij de manier van coachen. De Belgische lifestyle coach is een bekende lifestyle coach, en onze lifestyle coach is dat niet, maar beiden zullen er alles aan doen om u te allen tijde te ondersteunen om uw doel te bereiken en u te laten afvallen.

Prijs dieet

Zoals hierboven aangegeven is de Momentumkuur uit België duurder dan als u de Momentumkuur bij ons aanschaft. Gaat u voor begeleiding door een bekende lifestyle coach? Kies dan voor de Belgische variant. Maar als u advies en begeleiding wenst van een vergelijkbare lifestyle coach, met dezelfde kwalificaties, alleen geen bekende naam, betaal dan ook niet voor 'de naam' en bestel via ons de Momentumkuur voor een veel lagere prijs.

Ervaringen

Tim (34, Hasselt)

"Samen met mijn vrouw zijn we begonnen aan de Momentumkuur. In het begin was het even inkomen, maar na een weekje waren we gewend aan ons dieet. Bovendien zagen we snel resultaat in ons gewicht, dus dat voelt dan direct goed. We voelden ons ook fitter na de kuur, en zijn per persoon wel tien kilootjes kwijt geraakt."